Let’s speak Japanese!Japanska Föreningen i Stockholms Språkcafé: Language café: Bonenkai!

DCE1F1C8-0A4B-4F80-9657-0E344A2792FC
Japanska Föreningen i Stockholm håller i språkcafé för Japanälskare och japaner i Stockholm där vi pratar om lite vad som helst på japanska och svenska. Vi har inga krav på förkunskaper, utan nybörjare på japanska och svenska är också hjärtligt välkomna.
Den här gången anornar vi språkcafét i samband med Bonenkai, slutet-av-året-festen. Man behöver inte vara medlem i Japanska Föreningen för att delta.
Begränsat med platser, först till kvarn gäller.
Vi hoppas ni vill komma!

Datum: Torsdagen den 12:e december, kl.17- 20
Plats:Restaurang Blue Light Yokohama, Åsögatan170, Stockholm   bluelightyokohama.com

*Vänligen meddela på förhand ifall ni har allergier.

Deltagaravgift: Vuxen medlem 200KR Vuxen icke-medlem 280KR

3 till 12 år 170kr (samma belopp för medlemmar och icke-medlemmar)

Max 15 personer, därför anmälningar är först till kvarn.

Vänligen kontakta ”japanskaforeningen@gmail.com” med allas namn som kommer, medlemsnummer / icke-medlemmar och åldrar (för barn) med titeln Bonen 2019 senast 8:e december.

Efter att vi fått anmälan kommer vi att kontakta dig med den totala avgiften.
* Betala gärna avgiften i förväg efter att du har fått bekräftelsemailen.

* Ingen återbetalning kommer att ges vid avbokning efter den 9 december.

…………………………………………………….

Japanese Language Café (Japanska Föreningen i Stockholm)

Japanska Föreningen i Stockholm organizes different events for people interested in Japan, Japanese culture and Japanese people living in Stockholm. This time we will organize the language cafe at the same time as Bonenkai! Beginners at Swedish or Japanese are also welcome. Limited number of seats, so be sure to apply in time!!

Date: Thursday, December 12, 17-20
Location: Restaurant Blue Light Yokohama, Åsögatan170, Stockholm
bluelightyokohama.com

* Please notify in advance if you have allergies.

Deltagaravgift: Vuxen medlem 200KR Vuxen icke-medlem 280KR

There is a limit to the number of seats (Max 15 people).  First come, first served.

Please send a mail to ”japanskaforeningen@gmail.com” with names for attendees, membership numbers / non-members and ages (for children) titled Bonen 2019.

RVP by December 8th.

After we received the notification for attendance requests, we will contact you regarding the total fee.
* Please transfer the fee in advance after you receive the confirmation email.
* No refund will be available on cancellation after December 9th.

The Japanese Association in Stockholm

december 2019