Japanska Föreningen i Stockholm anordnar Workshop med julgransdekorationer

5EEB4A52-4273-4B17-8D56-813950F1138B

※  OBS! Ändrat datum, tid och plats! Information följer.

Snart är julen här och i år håller Japanska Föreningen i Stockholm en workshop där man kan göra söta julgransdekorationer med tyger och band från både Japan och Dalarna.

Evenemangsdetaljer:

Tid: lördag 30 november 2019 ca 1 timme (max 10 personer/omgång)

Första omgången: kl. 14:00 Andra omgången:  kl. 15:30

Plats:  MUJI Sweden (Åhléns City Stockholm PLAN 4) Klarabergsgatan 50, 111 21

Närmsta tunnelbanestation är T-Centralen och det tar ca 1 minuter att gå därifrån.

Workshopinnehåll:Varje deltagare får göra en julgransdekoration med det tyg och band de vill. Diameter på julgranskulan: 8 cm. Deltagarna får alla ta hem sina dekorationer. Under workshopen görs bara en julgransdekoration per person. Det kommer finnas kit att köpa för de som vill göra fler hemma. Vänligen ta med något att ta hem julgransdekorationen i.

Deltagaravgift för medlemmar:140 kr

Deltagaravgift för icke-medlemmar: 180 kr

Barn från och med 9 år får deltaga själva. Barn som är 8 år och yngre får deltaga i vuxet sällskap. Då gör ni en dekoration tillsammans och betalar deltagaravgift för en person.

Workshopledare: Syateljé Keiko Olsson
Språk för workshopen: Japanska, engelska, svenska

Anmälan:Anmäl dig genom att skicka ett mail till japanskaforeningen@gmail.commed ”2019 Xmas” i ämnesraden där det står:

1. Namn på deltagare
    2. Ålder
    3. Medlemsnummer (om man inte är medlem i föreningen skriver man det)
    4. Vilken tid man vill deltaga (första eller andra omgången)
    5. Om det är ett barn så skriver ni även namnet på den vuxna i sällskapet.
    6. Mobilnummer

När ni har fått ett bekräftelsemail från föreningen kan ni föra över deltagaravgiften till Bankgiro.

Bankgiro-nummer: 5065-9721  Mottagare: Japanska Föreningen i Stockholm

Sista anmälningsdag för både kiten och deltagare till workshopen: lördag 23 november.

Det är begränsat med deltagarplatser och kit så det är först till kvarn.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Japanska Föreningen i Stockholm hosting a WS in making Christmas ornaments

※ Please note that there has been a change of date, time and place. See the information below.

It is soon Christmas and Japanska Föreningen in Stockholm will host a workshop in making Christmas baubles with cloth and ribbons from both Japan and the Dalarna region in Sweden.

Event details:

Date: 30 november, Saturday, 2019   ①14:00 ⓶15:30
Location: MUJI Sweden (Åhléns City Stockholm PLAN 4)  Klarabergsgatan 50, 111 21

1-minute walk from the nearest metro station, T-Centralen .
Each participant will make one Christmas bauble with the cloth and ribbon they like. The circumference of the bauble: 8 cm. You will be able to take this ornament home, so please bring something to take it home in.

Admission fee for members: 140 kr

Admission fee for non-members: 180 kr

*Children 8 years old or under are welcome to participate in the company of an adult. Children over 9 years can participate by themselves.

In case of a participant 8 years or younger, you will make one bauble together with the accompanying adult and pay admission fee for one person.

Workshop leader: Syateljé Keiko Olsson
Workshop language: Japanese, English, Swedish

Application

To apply, please send an e-mail with the following information:

1. Name of the participant
  2. Age
  3. Membership number (if none, just write that you are not a member of the association)
  4. Which session you want to partake in (first or second)
  5. In case of the participant being a child 8 years old or yournger, please write the name of the accompanying adult
  6. Mobile phone numberSend this e-mail to japanskaforeningen@gmail.com with “2019 Xmas” in the subject line.

Please make a transfer through Bankgiro once you have received the confirmation e-mail.
Deadline for both the WS and the DIY kits: Saturday 23 November

There is a limited number of participants and kits, so make sure to apply in time.

november 2019
« okt   Dec »